Voor werkgevers

PRIMAIRE PREVENTIE

De grootste uitdaging van de huidige arbeidsmarktproblematiek is niet het aanhouden van talent, maar het behouden ervan. Dus hoe zorg je dat je de juiste mensen kan binden en boeien, zodat ze bij je blijven? Herken jij het ook; arbeidskrapte, werkdruk, werkstress, belaste collega's met combinatie van prive-werk en kinderen, toename van mentale problematiek.

Je kunt het struisvogelpolitiek noemen of bedrijfsrisico, als bedrijf ontkom je er niet meer aan.
AANDACHT VOOR AANDACHT.

De vraag is: Hoe houd jij je boeltje gezond, fit en nog bij elkaar?

Door te investeren in je gezonde medewerkers creeer je betrokken medewerkers; medewerkers die ervaren dat ze de investering waard zijn, die weten wat voor hun organisatie belangrijk is -> je personeel en daarom actief willen en kunnen bijdragen.
Op basis van vele gesprekken die ik heb gevoerd lijkt het erop dat dit nog onvoldoende als bedrijfsrisico wordt gezien. De HR-adviseur en de Arbodienst zijn druk met de zieke medewerkers maar ben je als organisatie dan niet al te laat? ZORG VOOR JE GEZONDE PERSONEEL.

Hoe mooi zou het zijn als jij in je organisatie het aan voorkant al geregeld hebt. Er loopt een vitaliteitscoach binnen je organisatie. DUURZAAM ONDERNEMEN heet het ook wel.

Ik werk vanuit het principe 'MIJN POSITIEVE GEZONDHEID'. 

Hoe kan ik me beter concentreren, hoe ga ik om met verandering? Hoe bereik mijn idealen, hoe blijf ik leren? Hoe zorg ik goed voor mezelf, hoe vraag ik hulp aan anderen? Help, ik heb tegenwoordig een kind, hoe organiseer ik dat nu met mijn werk? Help, ik heb een mantelzorg taak erbij gekregen, wat is er mogelijk? Allerhande voorbeelden uit de praktijk waar ik als vitaliteitscoach met je medewerker mee aan de slag kan, luisteren naar de vraag en opzoek gaan hoe je medewerker het anders kan gaan organiseren. Even sparren met een onafhankelijke.

WAT LEVER IK?

WAT KOST HET?

Bronzen abonnement

1 x per maand 4 uur aanwezig, uitbreiding is mogelijk

1 x per maand nieuwsbrief en FITTE TIPS

€ 500, - per maand

Zilveren abonnement

1 x per maand 4 uur aanwezig, uitbreiding is mogelijk

1 x per maand nieuwsbrief en FITTE TIPS

1 x per kwartaal een gezonde workshop

€ 600,- per maand

Gouden abonnement

1 x per maand 4 uur aanwezig, uitbreiding is mogelijk

1 x per maand nieuwsbrief en FITTE TIPS

1 x per kwartaal een gezonde workshop

1 per kwartaal een analyse met aandachtspunten/verbeterpunten en behoeftes

€ 700,- per maand

© 2023 Overspanne
Website door OVK webdesign