Voor jou

Hoeveel stappen terug ben jij jezelf voorbij gelopen?
Als je wandelt kom je letterlijk en figuurlijk in beweging.

Het leven is de aaneenschakeling van factoren die spelen binnen je lichaam, geest en je gedrag. Toch hebben we de neiging om niet voor alle drie de facetten goed te zorgen.
Heb je al lange tijd stress en lijkt stiekem aan je klachten toe te nemen, of ben je overspannen of hebt een burn-out?

Dan wordt het tijd om, op basis van een aantal gesprekken tijdens het wandelen te kijken naar: 'Hoe ga ik het anders voor mezelf organiseren?' Weer mentaal en fysiek fit worden.
Weer vol energie en met plezier de dingen voor jezelf maar ook met oog voor de ander. Samen werken we dus aan bewustwording en inzicht krijgen in je gedrag en het zal je verrassen welk effect dit zal hebben. 

Alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd en je lijf komt los tijdens wandelen. 

HOE WERKT HET IN DE NATUUR?

HOE WERKEN WE SAMEN?

We lopen samen op, stap voor stap. 
Ik loop met je mee, maar ga je niet vertellen hoe je iets beter kan doen. Ik geef geen advies en denk zelfs niet mee over je vraag of dilemma. Sterker nog, ik ga er vanuit dat ik helemaal geen antwoord heb op je vragen. Ik weet de oplossing ook niet.

Wat ik wel weet is dat ik op een open, rustige, professionele en zonder vooroordelen naar je luister en alsmaar open vragen aan je stel. Zodat je onbewust meer zicht krijgt in je doen en laten. Waar komt het vandaan, helpt het je nog? Past je gedrag, zoals je dat ooit geleerd hebt, nog bij de levensfase of ontwikkeling waar je in zit? Je wordt zelf aan het werk gezet om tot nieuwe inzichten te komen. 

In de natuur werken dit soort processen makkelijker, je beweegt je namelijk buiten de vertrouwde wereld. Je stapt in een wereld met nieuwe wegen. 

Het wandelen neemt 2 uur in beslag. Hoe langer je wandelt hoe meer rust en ruimte er ontstaat in je hoofd. 

LOOP JEZELF NIET VOORBIJ EN WANDEL MEE MET MIJ.

© 2023 Overspanne
Website door OVK webdesign