HET EENZAME SOKKEN FENOMEEN

HET EENZAME SOKKEN FENOMEEN

 

Klussen of DOE HET ZELVEN

is een benaming voor een creatieve of constructieve activiteit die door een amateur wordt uitgevoerd, in tegenstelling tot werk dat beroepsmatig door een vakman wordt gedaan. 

Afgelopen weekend zijn Willem en ik bij mijn jongste broer gaan klussen of DOE HET ZELVEN. Heerlijk om elkaar op deze manier te kunnen helpen. Maar aangezien ik vooral een klusser ben van het grove, werk. Het afbreken, versjouwen, aanvoeren van materiaal en niet van de verfijning was er al heel snel niet zo heel veel voor me te doen.

Dus ik heb me gestort op het EENZAME SOKKEN FENOMEEN!
Hoe is het toch mogelijk dat, na informeren bij wat vrienden en bekenden, iedereen het fenomeen kent dat de voorraad eenzame sokken misschien wel groter is dan de paren! Maar wat voelt het goed om, na de zoveelste check, al die eenzame sokken weg te mieteren. Opgelost.


Wist je trouwens dat er een speciale dag bestaat voor het afscheid nemen van eenzame sokken? Op 9 mei is het LOST SOCK MEMORIAL DAY. Het moment om, als het je moeilijk af gaat, afscheid te nemen.
Hoe leuk kan het zijn!

TIP: aangezien het hier om de categorie tips gaat moet er ook wel een komen.

  • Gooi je sokken in het netje voor de BH's, mysterie opgelost! Mocht je geen BH's hebben, dan koop het netje. :)
  • haal adem en zing er een liedje over: https://www.youtube.com/watch?v=V3I6VqEQigA
  • Steun het Alzheimerfonds door Alzheimersokken te kopen: twee verschillende sokken die staan voor de verwarring waarmee Alzheimerpatienten dagelijks mee worden geconfronteerd. Je kunt ze naar hartenlust mixen en matchen, altijd verschillende, dus altijd goed!

 

"What use are socks? They only produce holes"
Albert Einstein

Naar het overzicht

© 2023 Overspanne
Website door OVK webdesign