Wie is
Anne van Munster?

Over mij

WERKSTRESS EN ENERGIE

Ik ben Anne. Ik heb vele jaren binnen een grote zorgorganisatie gewerkt, waarvan de laatste 12 jaren als leidinggevende. Daar is mijn ervaring met coaching begonnen. Op individueel niveau op zoek gaan naar, waar ligt je kracht, wat heb je nodig, wat weerhoud je?

Ik loop graag een stukje met je mee. Ik luister en kijk met je mee wat er speelt en confronteer je met wat ik zie en hoor.
Als mens hebben we over het algemeen de neiging om beter voor een ander dan voor ons zelf te zorgen. Dat werkt vaak op het werk niet anders. Daarnaast vinden we hard werken leuk, dat geeft voldoening. Dat werkt alleen als je ook voldoende rustmomenten inbouwt. Van hard werken worden we niet ziek, maar van te weinig rust nemen kan ons lichaam en geest overbelast raken. We vinden het lastig om goed voor onszelf te zorgen.

Ik help je daar graag bij.

MIJN COACHING-STIJL

Ik heb een redelijk nuchtere kijk op het leven maar ben vooral enthousiast, nieuwsgierig en energiek. Mijn coaching-stijl raakt snel de kern, is helder, warm en confronterend waar nodig. Ik luister naar je zonder oordeel. Ik stel vragen zodat je inzicht in je eigen handelen krijgt en wat de gevolgen hiervan zijn.

Heb je de energie om je leven positief te veranderen? Vind je het belangrijk genoeg om aan de slag te gaan? Ik wil je graag leren kennen.

BEWUST EN POSITIEF LEVEN

Het leven biedt ons nogal wat uitdagingen en mij boeit, wat jij bezit om met deze uitdagingen aan de slag te gaan. Ik geloof niet dat alles maakbaar is in het leven. Ik geloof wel dat je je eigen geluk kunt beïnvloeden door bewust, vitaal en positief in het leven te staan. Dit vraagt wel bewustwording en doorzettingsvermogen. De oorzaak zit vaak niet in de stress zelf, maar in de keuzes die je maakt. Ik geef mensen graag het inzicht hoe zij meer in staat zijn om zich aan te passen aan de stress en tegenslagen om daar sterker uit te komen. 

PAS IK BIJ JOU?

Dan ben ik degene die je op weg kan helpen. Wil je graag persoonlijk kennismaken?
Laat dan je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

VERDER BEN IK:

 

© 2023 Overspanne
Website door OVK webdesign