Kapper stress!

Kapper stress!

Als je haar maar goed zit!

Mijn haren waren inmiddels zo lang geworden dat ik het alleen nog maar prettig vond om het op te steken. Dit in combinatie met een steeds ouder wordende kop leverde het idee op om maar eens naar een kapper te gaan en er een vlot nieuw model in te laten knippen. Op internet had ik een pittige coupe wanhoop gevonden, die leek me leuk. Niet te lang, niet te kort. Vooral lekker wild in combinatie met mijn krullen, moet lukken. Een verjonging, dat heb ik nodig!

Om een heel lang verhaal kort te maken. Ik ben 3 uur bij de kapper geweest. Heb haar de foto laten zien, dit is wat ik wil. De kapster werd helemaal blij want dit was inderdaad anders dan wat ik nu had. Dus de schaar erin.

Onderweg naar huis bedacht ik me, wat is er nu eigenlijk gebeurd? Ik laat de kapster een model zien en ik loop buiten en ik zie eruit als prinses Beatrix????? Help, wat is hier misgegaan?

De foto van mijn Beatrix coupe staat er niet bij. Ik kon het gewoon niet vastleggen. Eenmaal thuis begon men ontzettend hard te lachen. Je lijkt op je moeder!!!!! Het was toch mijn bedoeling om jonger te lijken. HEEELLLPPP!!!

Ik heb in alle ellende ontzettend meegelachen. Zelfspot is namelijk erg belangrijk. Inmiddels is de coupe een paar dagen oud, ben ik naar buiten gegaan en begint de acceptatie in te treden. Het loopt niet altijd zoals je hoopt!

Naar het overzicht

© 2023 Overspanne
Website door OVK webdesign