IK START IN OKTOBER MET DE OPLEIDING BEWEEGCOACH!!!! YYYEEEEAAAAHHHH

IK START IN OKTOBER MET DE OPLEIDING BEWEEGCOACH!!!! YYYEEEEAAAAHHHH

Ze kampt met problemen door te weinig beweging. Ze is iets te zwaar, heeft lage rugklachten en ook nog eens beginnende artrose. Sinds haar 22e heeft ze niet meer gesport, ze houdt er niet echt van.
Ik als beweegcoach motiveer haar om weer in beweging te komen. Hierdoor wordt ze op een aangename en verantwoorde manier fitter. Niet alleen haar klachten verminderen, maar ze krijgt ook inzicht in de signalen van haar lichaam. Ze leert voelen wat er gebeurt wanneer ze over haar grenzen gaat en hoe ze de signalen van haar lichaam eerder herkent.

DE OPLEIDING BEWEEGCOACH

De opleiding Beweegcoach is voor mensen die geloven in de genezende kracht van beweging. Bewegen is leven! Hoe je beweegt, zo ben je. Je bent je bewust van het zelfherstellende vermogen van het lichaam en ziet bewegen als de mogelijkheid om gezond en vitaal door het leven te gaan, patronen te doorbreken en te helen. Je wilt het bewegen gebruiken als sleutel tot verandering, want hiervan profiteren lichaam én geest.

Ik als beweegcoach laat je fysiek en mentaal voelen waar het om gaat. Ik leer je weer luisteren naar de fluisteringen van het lijf, zodat het lijf niet zo hoeft te schreeuwen. Ga je voortdurend over je grenzen tijdens het doen van oefeningen? Of daag jij jezelf vrijwel niet uit en kies je voor de ‘veilige’ comfortzone? Ik maak je bewust en laat je voelen wat je doet, beweging is een bijzondere krachtige manier van coachen. Als beweegcoach kun ik het verschil maken door mensen te laten zien en ervaren dat bewegen een bron van plezier en vitaliteit is. Ik laat je via beweging weer voelen dat er meer is dan het hoofd alleen; je brengt hoofd, hart en lijf weer met elkaar in verbinding. En dit werkt door tot in alle facetten van het leven. Laat je inspireren.

DOEL OPLEIDING BEWEEGCOACH

Ik heb als beweegcoach passie voor bewegen en ik motiveer en enthousiasmeer je. Ik ga met je samen op zoek naar ‘beweegredenen’ om op je eigen niveau weer (meer) in beweging te laten komen.
Van het stimuleren van kleine dagelijks terugkomende betekenisvolle beweegactiviteiten tot het opstellen van beweegplannen, als beweegcoach weet ik aan te sluiten op dat wat er nodig is en via beweegarrangementen coach ik je op levensthema’s. Bewegen is het doel maar ook het middel om je dichter bij zichzelf te brengen.

WANDEL JE MET ME MEE?

Naar het overzicht

© 2023 Overspanne
Website door OVK webdesign