IK GA ERVOOR

IK GA ERVOOR

Ik heb vandaag bij 'Indra', specialist in Social Media Beheer & Strategie de training gevolgd: 'Laat jezelf zien Online'.

Wat een supergave dag was dit. Ik moest ervoor naar het zuidelijke Limburg maar geen enkel probleem. De auto in, radio aan en karren maar. 

Als startende ondernemer moet ik aan de bak met social media. HHHEEEELLPPP.
Ik heb dit jaren vermeden. Geen gebruik gemaakt van Facebook, Instagram of wat dan ook. Heb het niet nodig gehad, ik heb ook niet het gevoel dat ik iets gemist hebt. Je zult wel denken wat een oude doos maar ik had geen behoefte aan informatie van anderen die ik niet ken en die ik ook niet wilde leren kennen. Beetje eenkennig?

MAAR met een onderneming zal ik toch iets moeten doen om mijn bedrijf overspANNE onder de aandacht te brengen, dus: laat jezelf zien online!!!
Aan de slag. 4 deelnemers waarvan er 2 al zeer ervaren waren op het gebied van social media. Los van alle nieuwe kennis die ik heb opgedaan is het zo leuk om weer nieuwe mensen te leren kennen. Ik was veruit de oudste en voelde me ook zo maar wat is het heerlijk om weer met jonge mensen te werken waar social media is als destijds de telefooncel voor ons, zo gewoon. Het is een eye-opener.
Ik word blij van de energie die er is en de manier waarop ze omgaan met social media, het is niet meer weg te denken.

Het helpt me met de overtuiging dat je als ondernemer niet meer zonder kan. Dus WISH ME LUCK!!!!!

Naar het overzicht

© 2023 Overspanne
Website door OVK webdesign